Pantofi nude din piele naturala lacuita M48B

320 Lei de la Ama Fashion

Detalii
Produs realizat manual la comanda, nu se accepta retur!; La cerere pot fi realizati si pe alte culor i sau tipuri de piele!; pantofi din piele naturala lacuita; au varful rotunjit, accesorizat cu o fundita; sunt decupati in laterale; se inchid peste picior cu bretea prevazuta cu catarama metalica; tocul imbracat de 8 cm; exterior si interior din 100% piele naturala ...mai mult

Geanta nude din piele naturala lacuita Roxy

Pantofi dama rosii CORY din piele intoarsa naturala premium si piele naturala lacuita...

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii negre din piele lacuita, cu toc de 4 cm

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii din piele lacuita maro, cu toc de 7 cm

Pantofi dama negri din piele naturala interior/exterior si piele lacuita,eleganti

Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, decupati, cu insertie de piele intoarsa...

Pantofi dama bej din piele naturala lacuita , cu toc de 3 cm

Pantofi oxford negri din piele naturala lacuita P7N

Pantofi dama bej cu maro din piele naturala lacuita, decupati, cu toc de 8 cm

Pantofi dama bej cu maro din piele naturala lacuita, cu bareta si toc de 6 cm

Pantofi dama gri CORY, din piele naturala premium lacuita.

Pantofi dama negri din piele naturala lacuita, tip CROCO, cu bareta si toc de 8 cm

Pantofi dama negri din piele naturala lacuita, cu accesoriu metalic si toc de 3 cm

Pantofi dama negri, CORY, din piele naturala lacuita, model deosebit si toc inalt

Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, cu accesoriu format din fundite...

Geanta nude din piele naturala lacuita Roxy - geanta din piele naturala lacuita; este prevazuta cu un compartiment incapator, inchis cu capsa; in interior are 3 buzunare functionale, dintre care doua se inchid cu fermoar; in exterior este accesorizat cu un fermoar argintiu fix; in afara de manere, este accesorizata cu o bretea de umar detasabila si reglabila, cu lungimea de 120 cm (lungime maxima); exterior: 100% piele naturala, interior:...

Pantofi dama rosii CORY din piele intoarsa naturala premium si piele naturala lacuita bej, cu toc inalt. - Pantofi dama rosii CORY din piele intoarsa naturala premium si piele naturala lacuita bej, cu toc inalt. Material exterior: piele intoarsa calitate premium de culoare rosie cu insertii de piele naturala bej lacuita. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda imbracata in aceeasi piele de calitate, cu toc inalt.

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii negre din piele lacuita, cu toc de 4 cm - Pantofi dama bej din piele naturala cu linii negre din piele lacuita, cu toc de 4 cm Material exterior: piele naturala calitate premium. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda, cu toc de 4 cm Produs fabricat in Romania, din materiale 100% romanesti.

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii din piele lacuita maro, cu toc de 7 cm - Pantofi dama bej din piele naturala cu linii din piele lacuita maro, cu toc de 7 cm Material exterior: piele naturala bej ; piele naturala lacuita maro, calitate premium. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda , cu toc de 7 cm Produs fabricat in Romania, din materiale 100% romanesti.

Pantofi dama negri din piele naturala interior/exterior si piele lacuita,eleganti - Pantofi dama negri din piele interior/exterior,eleganti ?Material exterior: piele naturala calitate premium si piele lacuita in varf si staif. ?Material interior: piele. Talpa deosebit de comoda.

Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, decupati, cu insertie de piele intoarsa neagra si bareta eleganta, toc inalt de 5 cm - Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, decupati, cu insertie de piele intoarsa neagra si bareta eleganta, toc inalt de 5 cm Material exterior: piele naturala lacuita rosie de calitate premium ; piele intoarsa neagra. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda, cu toc inalt de 5 cm.

Pantofi dama bej din piele naturala lacuita , cu toc de 3 cm - Pantofi dama bej din piele naturala lacuita , cu toc de 3 cm Material exterior: piele naturala bej de calitate premium/ toc de culoare auriu sidefat.. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda, cu toc inalt de 3 cm.

Pantofi oxford negri din piele naturala lacuita P7N - Produs realizat manual la comanda, nu se accepta retur!; La cerere pot fi realizati si pe alte culori sau tipuri de piele!; pantofi cu siret din piele naturala; varf rotunjit; talpa joasa; exteriorul si interiorul sunt din 100% piele naturala

Pantofi dama bej cu maro din piele naturala lacuita, decupati, cu toc de 8 cm - Pantofi dama bej cu maro din piele naturala lacuita, decupati, cu toc de 8 cm Ideali pentru ocazii speciale sau pentru mediul de afaceri. Material exterior: piele naturala lacuita calitate premium de culoare bej ; maro. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa comoda cu toc inalt de 8 cm.

Pantofi dama bej cu maro din piele naturala lacuita, cu bareta si toc de 6 cm - Pantofi dama bej cu maro din piele naturala lacuita, cu bareta si toc de 6 cm Ideali pentru ocazii speciale sau pentru mediul de afaceri. Material exterior: piele naturala lacuita calitate premium de culoare bej ; maro.Bareta este din piele de culoare maro. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa comoda cu toc inalt de 6 cm.

Pantofi dama gri CORY, din piele naturala premium lacuita. - Pantofi eleganti de dama CORY gri din piele naturala premium lacuita. Material exterior: piele lacuita calitate premium ; piele naturala. Material interior: piele foarte fina de caprioara. Talpa supercomoda.

Pantofi dama negri din piele naturala lacuita, tip CROCO, cu bareta si toc de 8 cm - Pantofi dama negri din piele naturala lacuita, tip CROCO, cu bareta si toc de 8 cm Ideali pentru ocazii speciale sau pentru mediul de afaceri. Material exterior: piele naturala calitate premium de culoare neagra, model croco, cu bareta din piele intoarsa. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa comoda cu toc inalt de 8 cm.

Pantofi dama negri din piele naturala lacuita, cu accesoriu metalic si toc de 3 cm - Pantofi dama negri din piele naturala lacuita, cu accesoriu metalic si toc de 3 cm Material exterior: piele naturala neagra lacuita, cu accesoriu metalic tip fluture.. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda, cu toc inalt de 3 cm si toc de culoare argintiu-sidefat.

Pantofi dama negri, CORY, din piele naturala lacuita, model deosebit si toc inalt - Pantofi eleganti dama CORY de culoare neagra din piele naturala lacuita, cu model deosebit si toc inalt .Ideali pentru ocazii speciale sau pentru mediul business. Material exterior: piele naturala premium lacuita. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda cu toc inalt.

Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, cu accesoriu format din fundite suprapuse si toc de 3 cm - Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, cu accesoriu format din fundite suprapuse si toc de 3 cm Ideali pentru ocazii speciale sau pentru mediul de afaceri. Material exterior: piele naturala premium lacuita de culoare rosie. Accesoriu format din doua fundite suprapuse din piele naturala lacuita neagra si rosie.. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa comoda cu toc inalt de 3 cm.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!