Pantofi turquoise din piele naturala QUEEN

330 Lei de la Ama Fashion

Detalii
Produs realizat manual la comanda, nu se accepta retur!; La cerere pot fi realizati si pe alte culor i sau tipuri de piele!; pantofi din piele naturala; sunt o combinatie de piele intoarsa si piele metalica aurie din piele de sarpe; au varful ascutit; sunt decupati in lateral-interior; toc de 9 cm; exterior si interior din 100% piele naturala ...mai mult

Pantofi turquoise din piele naturala M2841

Pantofi dama rosii CORY din piele intoarsa naturala premium si piele naturala lacuita...

Pantofi dama negru cu bej CORY, din piele intoarsa naturala premium neagra & piele...

Pantofi dama roz CORY, din piele intoarsa naturala premium & piele naturala CROCO,...

Sandale turquoise din piele naturala 0804-413

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii din piele lacuita maro, cu toc de 7 cm

Pantofi dama mov deschis/albastru, din piele antilopa si piele naturala, cu toc de 8 cm

Pantofi dama negri din piele naturala & piele intoarsa, cu siret.

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii negre din piele lacuita, cu toc de 4 cm

Pantofi dama negri din piele naturala interior/exterior si piele lacuita,eleganti

Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, decupati, cu insertie de piele intoarsa...

Pantofi sport, din piele naturala, alb cu gri - Hi Tec

Pantofi turquoise din piele naturala M2841 - Produs realizat manual la comanda, nu se accepta retur!; La cerere pot fi realizati si pe alte culori sau tipuri de piele!; pantofi din piele naturala lacuita; au varful oval; tocul de 6 cm; exterior si interior din 100% piele naturala

Pantofi dama rosii CORY din piele intoarsa naturala premium si piele naturala lacuita bej, cu toc inalt. - Pantofi dama rosii CORY din piele intoarsa naturala premium si piele naturala lacuita bej, cu toc inalt. Material exterior: piele intoarsa calitate premium de culoare rosie cu insertii de piele naturala bej lacuita. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda imbracata in aceeasi piele de calitate, cu toc inalt.

Pantofi dama negru cu bej CORY, din piele intoarsa naturala premium neagra & piele naturala bej, cu toc inalt. - Pantofi dama CORY supereleganti din piele intoarsa naturala premium neagra ; piele naturala bej, cu toc inalt. Material exterior: piele intoarsa calitate premium ; piele naturala. Material interior: piele foarte fina de caprioara. Talpa supercomoda imbracata in aceeasi piele de calitate, cu toc inalt.

Pantofi dama roz CORY, din piele intoarsa naturala premium & piele naturala CROCO, cu toc inalt. - Pantofi dama CORY CROCO din piele intoarsa naturala premium de culoare roz ; piele naturala CROCO, cu toc inalt. Material exterior: piele intoarsa calitate premium ; piele naturala. Material interior: piele foarte fina de caprioara. Talpa supercomoda imbracata in aceeasi piele de calitate, cu toc inalt.

Sandale turquoise din piele naturala 0804-413 - PRODUS REALIZAT LA COMANDA, NU SE ACCEPTA RETUR!; sandale din piele naturala; au varf rotunjit-ascutit; cusaturi in contrast; platforma si tocul sunt imbracate in piele naturala; se inchid peste glezna cu o bareta prevazuta cu catarama metalica; platforma de 2 cm; toc de 11 cm; exteriorul si interiorul sunt din 100% piele naturala

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii din piele lacuita maro, cu toc de 7 cm - Pantofi dama bej din piele naturala cu linii din piele lacuita maro, cu toc de 7 cm Material exterior: piele naturala bej ; piele naturala lacuita maro, calitate premium. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda , cu toc de 7 cm Produs fabricat in Romania, din materiale 100% romanesti.

Pantofi dama mov deschis/albastru, din piele antilopa si piele naturala, cu toc de 8 cm - Pantofi dama mov deschis/albastru, din piele antilopa si piele naturala, cu toc de 8 cm Material exterior: piele naturala calitate premium. ; piele antilopa. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda , cu toc de 8 cm Produs fabricat in Romania, din materiale 100% romanesti.

Pantofi dama negri din piele naturala & piele intoarsa, cu siret. - Pantofi dama negri din piele naturala ; piele intoarsa, cu siret. Material exterior: piele calitate premium ; piele intoarsa.Varful si staiful sunt din piele naturala iar restul este din piele intoarsa. Material interior: piele. Talpa supercomoda.

Pantofi dama bej din piele naturala cu linii negre din piele lacuita, cu toc de 4 cm - Pantofi dama bej din piele naturala cu linii negre din piele lacuita, cu toc de 4 cm Material exterior: piele naturala calitate premium. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda, cu toc de 4 cm Produs fabricat in Romania, din materiale 100% romanesti.

Pantofi dama negri din piele naturala interior/exterior si piele lacuita,eleganti - Pantofi dama negri din piele interior/exterior,eleganti ?Material exterior: piele naturala calitate premium si piele lacuita in varf si staif. ?Material interior: piele. Talpa deosebit de comoda.

Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, decupati, cu insertie de piele intoarsa neagra si bareta eleganta, toc inalt de 5 cm - Pantofi dama rosii din piele naturala lacuita, decupati, cu insertie de piele intoarsa neagra si bareta eleganta, toc inalt de 5 cm Material exterior: piele naturala lacuita rosie de calitate premium ; piele intoarsa neagra. Material interior: piele fina de caprioara. Talpa supercomoda, cu toc inalt de 5 cm.

Pantofi sport, din piele naturala, alb cu gri - Hi Tec - Pantofi sport, din piele naturala, alb cu gri. Au sistem de ventilatie, pernite in jurul gleznei si la calcai si talpa rezistenta la socuri. Sunt confortabili, practici si se potrivesc tinutelor sport.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!