Aceasta oferta nu mai este valabila!

Set 6 autocolante pentru geam bufnita


Detalii
O pasare rara, bufnita ! Fabricate pentru a decora fereastra dupa placul inimii. Ramuri si frunze. A utocolante. Bufnita pe creanga 24 x 18 cm + frunze + luna. ...mai mult

Folie pentru geam cu bufnite

Folie pentru geam autocolanta sah

Folie pentru geam in carouri

Folie pentru geam cu fluturi

Folie pentru geam cu pisici

Protectie pentru geam Nano Boy

Vopsea detasabila pentru geam Toy Color

Baby Ono - Jucarie de plus cu ventuza pentru geam

Folie pentru geam finisaj cu benzi

Folie pentru geam autocolanta cu dantela

Folie pentru geam autocolanta cu cuburi

Alex Toys - Set de creatie Abtibilduri pentru geam SO PRETTY

Suport bufnita pentru masa

Suport bufnita pentru masa

Activitati practice cu autocolante pentru 5-7 ani

Folie pentru geam cu bufnite - Folie pentru geam care poate fi folosita pe usa de la dus, feresterele de la baie sau geamuri pentru a fi feriti de privirile curioase. Usor opac pentru a nu va priva de lumina naturala. Adeziv. Se poate taia. Lungime aprox. 3 m. Latime aprox. 45 cm. Polipropilena usor opaca.

Folie pentru geam autocolanta sah - Spunem nu privirilor indiscrete datorita foliei autocolante ! Usa de la dus, fereastra de la baie, parter: pastrati-va intimitatea fara a va priva de lumina. Aceasta folie autocolanta pentru geam se decupeaza pe masurile dorite si se pune foarte usor. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Folie pentru geam in carouri - Spuneti nu privirilor indiscrete cu ajutorul acestei folii pentru geam. Poate fi folosit pentru usa de la dus, geamul de la baie sau geamurile de la parter pentru a va proteja intimitatea fara a va priva de lumina. Se poate decupa dupa maarimea geamului. Folie cu adeziv. Lungime 3 m, latime 45 cm. Din polipropilena usor opaca.

Folie pentru geam cu fluturi - Aceasta folie pentru geam cu motive fluturi protejeaza de privirile indiscrete lasand sa treaca lumina. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Folie pentru geam cu pisici - Aceasta folie pentru geam cu motive pisici protejeaza de privirile indiscrete lasand sa treaca lumina. Adeziva. Decupabila. Lungime: 3 m Latime: 45 cm. Din polipropilena usor opaca.

Protectie pentru geam Nano Boy - Pastrati geamurile pentru un timp indelungat. Protectia pentru geamuri Nano Boy formeaza o bariera invizibila care nu permite murdariei sa patrunda. Tehnologia nano particulelor permite umplerea spatiilor microscopice impotriva murdariei. Geamurile dumneavoastra vor fi pur si simplu spalate de ploaie si curate pentru mai mult timp. Se aplica pe geamurile si oglinzile curate. Pulverizator 250 ml.

Vopsea detasabila pentru geam Toy Color - Vopsea detasabila pentru geam Toy Color _NON-TOXIC_Se aplica direct pe geam sau alte suprafete verticale din sticla,

Baby Ono - Jucarie de plus cu ventuza pentru geam - Jucarie de plus cu ventuza pentru geam de la Baby Ono poate fi folosita atat in casa, cat si in masina. Aceasta a fost special conceputa pentru a atrage atentia copilasului cu ajutorul oglinzii si a jucariilor din plus. De asemenea, jucaria de la Baby Ono are un sistem de prindere simplu, pe baza de ventuza care se fixeaza de geam.   Caracteristici: Include 3 jucarii de plus  Contine...

Folie pentru geam finisaj cu benzi - Baza si laterale cu tiv. Perdea dreapta cu 4 sau 5 benzi pentru mai multa lumina si lejeritate.100% poliester.

Folie pentru geam autocolanta cu dantela - Spunem nu privirilor indiscrete datorita foliei autocolante ! Usa de la dus, fereastra de la baie, parter: pastrati-va intimitatea fara a va priva de lumina. Aceasta folie autocolanta pentru geam se decupeaza pe masurile dorite si se pune foarte usor. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Folie pentru geam autocolanta cu cuburi - Spunem nu privirilor indiscrete datorita foliei autocolante ! Usa de la dus, fereastra de la baie, parter: pastrati-va intimitea fara a va priva de lumina. Aceasta folie autocolanta pentru geam se decupeaza pe masurile dorite si se pune foarte usor. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Alex Toys - Set de creatie Abtibilduri pentru geam SO PRETTY -

Decoreaza-ti camera cu stickere de geam reutilizabile - e foarte usor si distractiv sa le faci! Setul contine 5 recipiente cu lipici pentru abtibilduri, 1 recipient cu sclipici pentru contururi, foaie de plastic transparenta pentru lucru si instructiuni usor de urmat.

Instructiuni:

Pasul...

Suport bufnita pentru masa - Perfect pentru a va proteja masa de eventualele pete sau arsuri. Punand aceast suport bufnita aduceti un plus de culoare mesei dvs. Din silicon. Rezistent la 240 grade. Se poate spala la masina de spalat vase. Dimensiuni aprox. 17,8 x 20 cm.

Suport bufnita pentru masa - Perfect pentru a va proteja masa de eventualele pete sau arsuri. Punand aceast suport bufnita aduceti un plus de culoare mesei dvs. Din silicon. Rezistent la 240 grade. Se poate spala la masina de spalat vase. Dimensiuni aprox. 17,8 x 20 cm.

Activitati practice cu autocolante pentru 5-7 ani - Activitati practice cu autocolante pentru 5-7 ani


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!