Aceasta oferta nu mai este valabila!

Set 6 autocolante pentru geam bufnita

23 Lei de la Blanche-porte.ro

Detalii
O pasare rara, bufnita ! Fabricate pentru a decora fereastra dupa placul inimii. Ramuri si frunze. A utocolante. Bufnita pe creanga 24 x 18 cm + frunze + luna. ...mai mult

 • Folie pentru geam cu fluturi
 • Folie pentru geam cu pisici
 • Folie pentru geam autocolanta sah
 • Set 2 folii pentru geam motiv floricele
 • Folie pentru geam finisaj cu benzi
 • Vopsea detasabila pentru geam Toy Color
 • Folie pentru geam autocolanta cu cuburi
 • Folie pentru geam autocolanta cu dantela
 • Folie pentru geam autocolanta trandafiri
 • Baby Ono - Jucarie de plus cu ventuza pentru geam
 • Alex Toys - Set de creatie Abtibilduri pentru geam SO PRETTY


Folie pentru geam cu fluturi - Aceasta folie pentru geam cu motive fluturi protejeaza de privirile indiscrete lasand sa treaca lumina. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Folie pentru geam cu pisici - Aceasta folie pentru geam cu motive pisici protejeaza de privirile indiscrete lasand sa treaca lumina. Adeziva. Decupabila. Lungime: 3 m Latime: 45 cm. Din polipropilena usor opaca.

Folie pentru geam autocolanta sah - Usa de la dus, fereastra de la baie, parter: pastrati-va intimitatea fara a va priva de lumina. Aceasta folie autocolanta pentru geam se decupeaza pe masurile dorite si se pune foarte usor. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Set 2 folii pentru geam motiv floricele - Folii pentru geam drepte din frumoasa tesatura jacard cu motiv floricele, accesorizate cu flori mari pe parti. Superb finisaj cu solzi, cu rejansa. Se livreaza gata de pus cu ocheti cu bride. Se spala la 30 C. Din 100 % poliester.

Folie pentru geam finisaj cu benzi - Baza si laterale cu tiv. Perdea dreapta cu 4 sau 5 benzi pentru mai multa lumina si lejeritate.100% poliester.

Vopsea detasabila pentru geam Toy Color - Vopsea detasabila pentru geam Toy Color _NON-TOXIC_Se aplica direct pe geam sau alte suprafete verticale din sticla,

Folie pentru geam autocolanta cu cuburi - Usa de la dus, fereastra de la baie, parter: pastrati-va intimitea fara a va priva de lumina. Aceasta folie autocolanta pentru geam se decupeaza pe masurile dorite si se pune foarte usor. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Folie pentru geam autocolanta cu dantela - Usa de la dus, fereastra de la baie, parter: pastrati-va intimitea fara a va priva de lumina. Aceasta folie autocolanta pentru geam se decupeaza pe masurile dorite si se pune foarte usor. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Folie pentru geam autocolanta trandafiri - Usa de la dus, fereastra de la baie, parter: pastrati-va intimitea fara a va priva de lumina. Aceasta folie autocolanta pentru geam se decupeaza pe masurile dorite si se pune foarte usor. Adeziva. Decupabila. Lungime: 2m. Latime: 45 cm. Din PVC translucid.

Baby Ono - Jucarie de plus cu ventuza pentru geam - Jucarie de plus cu ventuza pentru geam de la Baby Ono poate fi folosita atat in casa, cat si in masina. Aceasta a fost special conceputa pentru a atrage atentia copilasului cu ajutorul oglinzii si a jucariilor din plus. De asemenea, jucaria de la Baby Ono are un sistem de prindere simplu, pe baza de ventuza care se fixeaza de geam.   Caracteristici: Include 3 jucarii de plus  Contine...

Alex Toys - Set de creatie Abtibilduri pentru geam SO PRETTY -

Decoreaza-ti camera cu stickere de geam reutilizabile - e foarte usor si distractiv sa le faci! Setul contine 5 recipiente cu lipici pentru abtibilduri, 1 recipient cu sclipici pentru contururi, foaie de plastic transparenta pentru lucru si instructiuni usor de urmat.

Instructiuni:

Pasul...


Nu mai rata nicio ofert─â!