Aceasta oferta nu mai este valabila!

Mileu, fata de masa decorativa Square

43 Lei de la Blanche-porte.ro

Detalii
Milieuri si fata de masa decorativa ajurate accesorizate cu flori brodate pe fond ecru. Usor de intr etinut. 100% poliester. ...mai mult

 • Sandale de culoare aurie, cu o floare decorativa in fata
 • Sandale de culoare verde, cu o floare decorativa in fata
 • Sandale de culoare fuchsia, cu o floare decorativa in fata
 • Sandale de culoare alba, cu o floare decorativa in fata
 • Sandale de culoare turcoaz, cu o floare decorativa in fata
 • Masa de snooker Riley Oakhampton Square Leg Without Dinning Top
 • Fata de masa
 • Fata de masa imitatie in
 • Fata de masa pentru calcat
 • Fata de masa pentru calcare
 • Fata de masa damasc Colombine
 • Fata de masa incretita permanent
 • Fata de masa DOTTY NYDEL
 • Fata de masa din panza damasc
 • Fata de masa elastica dreptunghiulara


Sandale de culoare aurie, cu o floare decorativa in fata - Sandale de culoare aurie, cu o floare decorativa in fata

Sandale de culoare verde, cu o floare decorativa in fata - Sandale de culoare verde, cu o floare decorativa in fata

Sandale de culoare fuchsia, cu o floare decorativa in fata - Sandale de culoare fuchsia, cu o floare decorativa in fata

Sandale de culoare alba, cu o floare decorativa in fata - Sandale de culoare alba, cu o floare decorativa in fata

Sandale de culoare turcoaz, cu o floare decorativa in fata - Sandale de culoare turcoaz, cu o floare decorativa in fata

Masa de snooker Riley Oakhampton Square Leg Without Dinning Top - Riley Oakhampton Square Leg este o capodopera din lemn, facuta pentru jucatorii profesionisti. Aceasta masa are caracteristici traditionale oferind jucatorilor raspuns si viteza de joc.

Fata de masa - Fata de masa din poliester Dimensiuni: 150 X 180 cm

Fata de masa imitatie in - Fata de masa uni forma patrata, dreptunghiulara, rotunda sau ovala, fata de masa decorativa uni asortata, set de 4 prosoape uni 45x45 cm si set se 2 seturi pentru masa uni, imitatie in. Tesatura fantezie. Finisaj : margini late cu colturi caboson pentru fetele de masa patrate si dreptunghiulare, margini solzi pentru fetele de masa rotunde si ovale. Numeroase culori la alegere. 100% poliester,...

Fata de masa pentru calcat - Cu fata de masa pentru calcat, veti calca direct pe masa! O adevarata economie de spatiu! Dim.: 98 x 65 cm aprox. La exterior din 65% poliester, 35% bumbac. La interior spuma de poliuretan anti-alunecare.

Fata de masa pentru calcare - O calitate frumoasa pentru aceasta husa cu imprimeu vopsita mare, speciala pentru fier sau aparat de calcat cu abur. La exterior din 100% bumbac microperforat special pentru abur, aplicat cu un strat de aluminiu care reflecta caldura. Captuseala din spuma. Molton foarte gros 100% fibre naturale. Finisaj cu bie. Dos antiderapant. Dim. 95 x 65 cm.

Fata de masa damasc Colombine - Fata de masa superba Colombine ton pe ton. Garanteaza rezistenta culorii. Prosoape asortate cu tiv. Finisaj : tiv simplu. Mai multe culori la alegere. 100% poliester. Spalare la 40 C, uscare rapida, se calca usor si se intretine usor. Fata de masa decorativa vanduta separat. Calitate superioara Colombine.

Fata de masa incretita permanent - Fata de masa patrata, dreptunghiulara, rotunda sau ovala incretita permanent si set de 3 prosoape uni asortate. Finisaj : tiv simplu. Mai multe culori la alegere. 100% poliester. Se spala la 40 C, se usuca repede, nu se calca, este usor de intretinut.

Fata de masa DOTTY NYDEL - COMPOZITIE - bumbac pur acoperit cu folie PVC, impermeabil si tratat anti - pete. FINISAJ - Finisaje decorative. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la 40.

Fata de masa din panza damasc - Chic si usor de intretinut, fata de masa ce raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra. Impermeabila, tratata impotriva petelor. Finisaj cu tiv, 100% poliester.

Fata de masa elastica dreptunghiulara - O fata de masa care nu se misca! Realizata din material de panza imitatie de piele, aceasta fata de masa nu se va misca o data ce este instalata. Elasticul asigura o mentinere perfecta. Perfect etans, acest material este indispensabil si va proteja masa dumneavoastra cu stil. Dreptunghiulara: 80 x 120 cm aprox. 89% PVC 11% Poliester.


Nu mai rata nicio ofert─â!