Aceasta oferta nu mai este valabila!

Mileu, fata de masa decorativa Square


Detalii
Milieuri si fata de masa decorativa ajurate accesorizate cu flori brodate pe fond ecru. Usor de intr etinut. 100% poliester. ...mai mult

Fata de masa

Masa de snooker Riley Oakhampton Square Leg Without Dinning Top

Fata de masa imitatie in

Fata de masa cu imprimeu

Fata de masa pentru calcat

Fata de masa imprimeu lavanda

Fata de masa fina Dylsan

Fata de masa cu imprimeu fluturi

Fata de masa cu imprimeu masline

Fata de masa cerata Posia

Fata de masa cerata Pertuis

Fata de masa cerata Cuirsa

Fata de masa din jacquard damasc

Fata de masa damasc Colombine

Fata de masa pentru calcare

Fata de masa - Fata de masa din poliester Dimensiuni: 150 X 180 cm

Masa de snooker Riley Oakhampton Square Leg Without Dinning Top - Riley Oakhampton Square Leg este o capodopera din lemn, facuta pentru jucatorii profesionisti. Aceasta masa are caracteristici traditionale oferind jucatorilor raspuns si viteza de joc.

Fata de masa imitatie in - Fata de masa uni forma patrata, dreptunghiulara, rotunda sau ovala, fata de masa decorativa uni asortata, set de 4 prosoape uni 45x45 cm si set se 2 seturi pentru masa uni, imitatie in. Tesatura fantezie. Finisaj : margini late cu colturi caboson pentru fetele de masa patrate si dreptunghiulare, margini solzi pentru fetele de masa rotunde si ovale. Numeroase culori la alegere. 100% poliester,...

Fata de masa cu imprimeu - Practica pentru utilizare zilnica si usor de intretinut! Model vegetal pentru aceasta fata de masa practica pentru utilizare zilnica si usor de intretinut datorita tratamentului sau cu teflon si a inductiei acrilice care impedica petele si lichide sa se imbibe in fibre. Finisaje la baza. Disponibila pe mai multe forme la alegere. 80% bumbac, 20% poliester. Se poate sterge cu un burete umed!...

Fata de masa pentru calcat - Cu fata de masa pentru calcat, veti calca direct pe masa! O adevarata economie de spatiu! Dim.: 98 x 65 cm aprox. La exterior din 65% poliester, 35% bumbac. La interior spuma de poliuretan anti-alunecare.

Fata de masa imprimeu lavanda - Aceasta superba fata de masa din bumbac cu imprimeu buchetele de lavanda aduce in casa dvs. o priveliste minunata. Finisaje placute cu cusaturi englezesti. Compozitie 100% bumbac.

Fata de masa fina Dylsan - O fata de masa foarte fina si matasoasa la atingere cu imprimeu fluturi si flori minunate. Aceasta fata de masa este rezistenta la pete si nu necesita calcare. La tiv finisaje pentru fete de masa patrate, dreptunghiulare, rotunde sau ovale. Fabricate in Franta. 100 % poliester Dylsan.

Fata de masa cu imprimeu fluturi - O fata de masa decorativa si protectoare de folosinta zilnica. Fata de masa cu imprimeu fluturi cu strat PVC. Impermeabila. Finisaje libere 90% PVC, 8% polipropilena. Se poate sterge cu buretele umed, usor de intretinut. Disponibila si din tesatura, la metru: rulou de 140cm.

Fata de masa cu imprimeu masline - O fata de masa decorativa si protectoare de folosinta zilnica. Fata de masa cu imprimeu masline cu strat PVC. Impermeabila. Finisaje libere 90% PVC, 10% polipropilena. Se poate sterge cu buretele umed, usor de intretinut. Disponibila si din tesatura, la metru: rulou de 140cm.

Fata de masa cerata Posia - Aceasta fata de masa este disponibila atat taiata cat si la metru. Fata de masa impermeabila perfecta pentru a proteja masa. Este usor de intretinut si se poate curata cu buretele. Finisaje cu borduri ascutite. Compozitie 92% PVC 8% polipropilena.

Fata de masa cerata Pertuis - Aceasta fata de masa este disponibila atat taiata cat si la metru. Fata de masa impermeabila perfecta pentru a proteja masa. Este usor de intretinut si se poate curata cu buretele. Finisaje cu borduri ascutite. Compozitie 92% PVC 8% polipropilena.

Fata de masa cerata Cuirsa - Aceasta fata de masa este disponibila atat taiata cat si la metru. Fata de masa impermeabila perfecta pentru a proteja masa. Este usor de intretinut si se poate curata cu buretele. Finisaje cu borduri ascutite. Compozitie 92% PVC 8% polipropilena.

Fata de masa din jacquard damasc - O tesatura damasc care invie minunatii trandafiri pe aceasta fata de masa. Atingere textila combinata cu un tratament anti-alunecare pentru o intretinere usoara. Se spala la masina, se usuca rapid si se calca usor! Finisaje cu tiv. Set cu 3 servete asortate. 100% poliester.

Fata de masa damasc Colombine - Fata de masa superba Colombine ton pe ton. Garanteaza rezistenta culorii. Prosoape asortate cu tiv. Finisaj : tiv simplu. Mai multe culori la alegere. 100% poliester. Spalare la 40 C, uscare rapida, se calca usor si se intretine usor. Fata de masa decorativa vanduta separat. Calitate superioara Colombine.

Fata de masa pentru calcare - O calitate frumoasa pentru aceasta husa cu imprimeu vopsita mare, speciala pentru fier sau aparat de calcat cu abur. La exterior din 100% bumbac microperforat special pentru abur, aplicat cu un strat de aluminiu care reflecta caldura. Captuseala din spuma. Molton foarte gros 100% fibre naturale. Finisaj cu bie. Dos antiderapant. Dim. 95 x 65 cm.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!