Babydoll sexy, de culoare rosie

179 Lei de la Maxine

Detalii
Babydoll sexy, de culoare rosie, cu benzi incrucisate la spate. ...mai mult

Babydoll sexy, de culoare rosie

Babydoll sexy de culoare rosie

Babydoll sexy de culoare rosie

Babydoll sexy de tul si dantela rosie

Babydoll sexy, de culoare neagra

Babydoll sexy, din tul, de culoare neagra

Babydoll sexy, de culoare neagra

Babydoll sexy de culoare neagra

Babydoll sexy, de culoare neagra

Babydoll sexy de culoare neagra

Babydoll sexy de culoare neagra

Babydoll sexy, de culoare neagra

Babydoll sexy, de culoare alba

Babydoll sexy, trasparent, de culoare neagra

Babydoll sexy, trasparent, de culoare alba

Babydoll sexy din dantela si tul, de culoare neagra

Babydoll sexy, de culoare neagra, cu tul si dantela

Babydoll sexy, de culoare rosie - Babydoll sexy din tul translucid, de culoare rosie. Este deschis in fata, decorat cu volane de saten si incheiat cu o funda la bust. Slipul tanga este, de asemenea, decorat cu un volan de saten in fata.

Babydoll sexy de culoare rosie - Babydoll sexy de culoare rosie, din tul elastic. Are bretelute subtiri, ajustabile, si este decorat cu un frumos desen floral la bust si la tiv. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy de culoare rosie - Babydoll sexy din material elastic, de culoare rosie. Are bretelute subtiri, ajustabile, este decoltat in forma de inima si are doua decupaje verticale pe bust, bordate cu dantela. Tivul este rotunjit si bordat cu dantela. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy de tul si dantela rosie - Babydoll sexy din tul si dantela rosie. Este desfacut in fata, are sutienul din dantela si se incheie cu un clip in fata. Slipul tanga de dantela este inclus.

Babydoll sexy, de culoare neagra - Babydoll sexy, de culoare neagra, cu benzi incrucisate la spate.

Babydoll sexy, din tul, de culoare neagra - Babydoll sexy, din tul, de culoare neagra, cu bretele subtiri.

Babydoll sexy, de culoare neagra - Babydoll sexy din tul, de culoare neagra. Are bretelute subtiri iar bustul este decorat cu dantela si o fundita rosie de saten. La tiv are, de asemenea, dantela, si doua slituri decorate cu fundite rosii. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy de culoare neagra - Babydoll din tul elastic, translucid, de culoare neagra. Sub bust are un pandant argintiu, in forma de fulg de zapada, iar linia bustului este decorata cu un volanas fin. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy, de culoare neagra - Babydoll sexy din tul translucid, de culoare neagra. Este deschis in fata, decorat cu volane de saten si incheiat cu o funda la bust. Slipul tanga este, de asemenea, decorat cu un volan de saten in fata.

Babydoll sexy de culoare neagra - Babydoll sexy din tul negru, cu volanase la decolteu si dantela rafinata la tiv.

Babydoll sexy de culoare neagra - Babydoll sexy din tul negru si dantela, cu bretelute ajustabile.

Babydoll sexy, de culoare neagra - Babydoll sexy de culoare neagra, din tul translucid. Bretelele si decoltelul sunt decorate cu dantela, iar la tiv are de asemenea dantela. Bretelele se pot purta pe umeri sau coborate, in stil spaniol. Slipul tanga este inclus.

Babydoll sexy, de culoare alba - Babydoll sexy din tul translucid, de culoare alba. Este deschis in fata, decorat cu volane de saten si incheiat cu o funda la bust. Slipul tanga este, de asemenea, decorat cu un volan de saten in fata.

Babydoll sexy, trasparent, de culoare neagra - Babydoll de culoare neagra, semitransparent, cu insertii de dantela la bust si bretele subtiri. Vine insotit de o pereche de bikini in ton.

Babydoll sexy, trasparent, de culoare alba - Babydoll de culoare alba, semitransparent, cu insertii de dantela la bust si bretele subtiri. Vine insotit de o pereche de bikini in ton.

Babydoll sexy din dantela si tul, de culoare neagra - Babydoll sexy din dantela si tul transparent, cu bretele subtiri, ajustabile, de culoare neagra.

Babydoll sexy, de culoare neagra, cu tul si dantela - Babydoll sexy, de culoare neagra, cu tul si dantela.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!