Pijama din saten, de culoare neagra, cu dantela la bust

149 Lei de la Maxine

Detalii
Pijama din saten, de culoare neagra, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie. ...mai mult

Pijama din saten, de culoare violet, cu dantela la bust

Pijama din saten, de culoare fuchsia, cu dantela la bust

Pijama din saten, de culoare roz deschis, cu dantela la bust

Pijama din saten, de culoare rosie, cu dantela la bust

Pijama din saten, de culoare bleu, cu dantela la bust

Pijama din saten, de culoare crem, cu dantela la bust

Pijama din saten, de culoare bleumarin, cu dantela la bust

Pijama din saten, de culoare maro deschis, cu dantela la bust

Furou din saten de culoare neagra cu dantela la bust

Furou din saten, rosu, cu dantela neagra la bust

Furou delicat din saten alb, cu dantela neagra la bust si tiv

Furou elegant din saten, alb, cu dantela neagra la bust si la tiv

Furou elegant din saten roz, cu dantela neagra la bust

Furou elegant din saten alb, cu dantela neagra la bust

Furou elegant din saten bej, cu dantela neagra la bust

Furou elegant din saten, bej, cu dantela neagra la bust si la tiv

Furou din saten, roz deschis, cu dantela neagra la bust

Furou din saten, bleu, cu dantela neagra la bust

Furou din saten, maro, cu dantela neagra la bust

Pijama din saten, de culoare violet, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare violet, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare fuchsia, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare fuchsia, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare roz deschis, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare roz deschis, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare rosie, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare rosie, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare bleu, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare bleu, cu dantela neagrala bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare crem, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare crem, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare bleumarin, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare bleumarin cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare maro deschis, cu dantela la bust - Pijama din saten, de culoare maro deschis, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Furou din saten de culoare neagra cu dantela la bust - Furou din saten, scurt, de culoare neagra cu insertie de dantela la bust si bretele subtiri.

Furou din saten, rosu, cu dantela neagra la bust - Furou din saten, rosu, cu bretele subtiri, ajustabile. Are dantela neagra aplicata la bust si o fundita decorativa.

Furou delicat din saten alb, cu dantela neagra la bust si tiv - Furou delicat din saten alb, cu dantela neagra la bust si tiv.

Furou elegant din saten, alb, cu dantela neagra la bust si la tiv - Furou elegant din saten, alb, cu dantela neagra la bust si la tiv. Are bretelute subtiri, ajustabile.

Furou elegant din saten roz, cu dantela neagra la bust - Furou elegant din saten roz, cu dantela neagra la bust.

Furou elegant din saten alb, cu dantela neagra la bust - Furou elegant din saten alb, cu dantela neagra la bust.

Furou elegant din saten bej, cu dantela neagra la bust - Furou elegant din saten bej, cu dantela neagra la bust.

Furou elegant din saten, bej, cu dantela neagra la bust si la tiv - Furou elegant din saten, bej, cu dantela neagra la bust si la tiv. Are bretelute subtiri, ajustabile.

Furou din saten, roz deschis, cu dantela neagra la bust - Furou din saten, roz deschis, cu bretele subtiri, ajustabile. Are dantela neagra aplicata la bust si o fundita decorativa.

Furou din saten, bleu, cu dantela neagra la bust - Furou din saten, bleu, cu bretele subtiri, ajustabile. Are dantela neagra aplicata la bust si o fundita decorativa.

Furou din saten, maro, cu dantela neagra la bust - Furou din saten, maro, cu bretele subtiri, ajustabile. Are dantela neagra aplicata la bust si o fundita decorativa.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!