Set format din top si boxeri, de culoare rosie

149 Lei de la Maxine

Detalii
Set senzual format dintr-un top de saten si boxeri de dantela. Topul are bustul de dantela si partea de jos din saten, are bretelute subtiri, ajustabile, iar la bust este decorat cu o mica fundita de saten. Boxerii sunt din dantela, si au si ei o fundita rosie. ...mai mult

Set format din top si boxeri, de culoare rosie

Set format din top si boxeri, din dantela rosie

Set format din top si boxeri, din dantela rosie

Set format din top si boxeri, din dantela rosie

Set format din top si boxeri, din dantela rosie

Set format din top si boxeri, de culoare crem

Set format din top si boxeri, de culoare neagra

Set format din top si boxeri, de culoare alba

Set format din top si boxeri, de culoare neagra

Set format din top si boxeri, de culoare neagra

Set format din top si boxeri, de culoare alba

Set format din sutien, chilot si portjartier, din dantela, de culoare rosie

Costum de craciunita, de culoare rosie, format din rochie, caciula si jambiere

Chiloti tip boxeri, clasici, de culoare rosie

Set format din top si boxeri, cu tul alb

Set format din top si boxeri, cu tul alb

Set format din top si boxeri, de culoare rosie - Set provocator format dintr-un top de tul si boxeri de tul. Topul are bustul de dantela si partea de jos de tul, are bretelute subtiri, ajustabile, iar la bust are o fundita de saten rosu. Boxerii sunt de tul, decorati cu o fundita.

Set format din top si boxeri, din dantela rosie - Set sexi din dantela, format dintr-un top scurt si boxeri. Atat topul cat si boxerii sunt in intregime din dantela rosie. Este o tinuta senzuala, pentru o seara deosebita.

Set format din top si boxeri, din dantela rosie - Set format din top si boxeri, din dantela rosie. Topul este decoltat in V si are bustul din dantela, iar boxerii au partea din fata din dantela rafinata. Este un model sexy ce creeaza un look ispititor.

Set format din top si boxeri, din dantela rosie - Set format din top scurt si boxeri, din dantela rosie. Este un model atragator, ideal de purtat pentru o aparitie sexi.

Set format din top si boxeri, din dantela rosie - Set format dintr-un top de saten si boxeri de dantela. Topul are bustul de dantela si partea de jos din saten. Are bretelute subtiri, ajustabile.

Set format din top si boxeri, de culoare crem - Set senzual format dintr-un top de saten si boxeri de dantela. Topul are bustul de dantela si partea de jos din saten, are bretelute subtiri, ajustabile, iar la bust este decorat cu o mica fundita de saten. Boxerii sunt din dantela, si au si ei o fundita rosie.

Set format din top si boxeri, de culoare neagra - Set provocator format dintr-un top de tul si boxeri de tul. Topul are bustul de dantela si partea de jos de tul, are bretelute subtiri, ajustabile, iar la bust are o fundita de saten negru. Boxerii sunt de tul, decorati cu o fundita.

Set format din top si boxeri, de culoare alba - Set format dintr-un top si boxeri de tul, decorate cu dantela rafinata.

Set format din top si boxeri, de culoare neagra - Set format dintr-un top si boxeri de tul, decorate cu dantela rafinata.

Set format din top si boxeri, de culoare neagra - Set senzual format dintr-un top de saten si boxeri de dantela. Topul are bustul de dantela si partea de jos din saten, are bretelute subtiri, ajustabile, iar la bust este decorat cu o mica fundita de saten rosu. Boxerii sunt din dantela, si au si ei o fundita rosie.

Set format din top si boxeri, de culoare alba - Set senzual format dintr-un top de saten si boxeri de dantela. Topul are bustul de dantela si partea de jos din saten, are bretelute subtiri, ajustabile, iar la bust este decorat cu o mica fundita de saten. Boxerii sunt din dantela, si au si ei o fundita rosie.

Set format din sutien, chilot si portjartier, din dantela, de culoare rosie - Set format din sutien, chiloti si portjartier, din dantela, de culoare rosie. Sutienul are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar chilotul este tanga, confectionat dintr-un material fin, placut la atingere. Portjartierul adauga un aer senzual intregului ansamblu.

Costum de craciunita, de culoare rosie, format din rochie, caciula si jambiere - Costum de craciunita, de culoare rosie, format din rochie, caciula si jambiere. Rochita este cambrata pe talie, are decolteu tip inima, siret decorativ si un strat de tul sub fusta. La spate are sistem de inchidere tip corset, cu siret prins in capse metalice. Costumul vine insotit de o pereche de bikini tanga.

Chiloti tip boxeri, clasici, de culoare rosie - Chiloti din bumbac, clasici, tip boxeri, de culoare rosie, usor elastici.

Set format din top si boxeri, cu tul alb - Set senzual format dintr-un top si boxeri de vascoza, cu insertii de tul transparent. Este o tinuta perfecta pentru a-ti pune in evidenta feminitatea.

Set format din top si boxeri, cu tul alb - Set format dintr-un top cu bretelute subtiri si insertii triunghiulare de tul transparent, de asemenea si boxerii au insertii de tul.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!