Sutien confortabil, de culoare neagra, cu fundite decorative

149 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien confortabil, de culoare neagra, cu fundite decorative. Are cupe pline, usor intarite si brete le cu lungime reglabila. ...mai mult

Sutien sexy, de culoare rosie, cu fundite decorative

Balerini comozi, de culoare neagra, cu fundite decorative

Sutien confortabil, de culoare bej, cu bretele detasabile

Sutien confortabil, de culoare alba, cu model floral perforat

Sutien confortabil, de culoare alba, cu imprimeu floral in relief

Caciula din lana, de culoare neagra, cu fundite laterale

Rochie eleganta de ocazie, de culoare neagra, cu fundite la spate

Pantaloni lungi, de culoare neagra, cu fundite si insertii din dantela

Rochie eleganta de seara, de culoare neagra, cu fundite la spate

Sutien sexy, de culoare rosie, cu fundite decorative - Sutien sexy, de culoare rosie, cu fundite decorative.

Balerini comozi, de culoare neagra, cu fundite decorative - Balerini comozi, de culoare neagra, cu fundite decorative.

Sutien confortabil, de culoare bej, cu bretele detasabile - Sutien confortabil, de culoare bej, cu bretele detasabile si cupe usor intarite, fara cusaturi.

Sutien confortabil, de culoare alba, cu model floral perforat - Sutien confortabil, de culoare alba, cu model floral perforat. Se incheie la spate si are bretele late, rezistente la intindere.

Sutien confortabil, de culoare alba, cu imprimeu floral in relief - Sutien confortabil, de culoare alba, cu imprimeu floral in relief, cupe captusite cu bumbac si bretele ajustabile.

Caciula din lana, de culoare neagra, cu fundite laterale - Caciula din lana, de culoare neagra, cu fundite laterale. Este confortabila si adauga un plus de stil oricarei tinute.

Rochie eleganta de ocazie, de culoare neagra, cu fundite la spate - Rochie eleganta de ocazie, de culoare neagra. Are decolteulo rotund cu banda animal-print si bretele late. In spate are o crapatura si un mic decupaj oval, decorat cu trei fundite animal-print.

Pantaloni lungi, de culoare neagra, cu fundite si insertii din dantela - Pantaloni lungi, de culoare neagra, cu fundite decorative, insertii din dantela usor transparenta si talie medie.

Rochie eleganta de seara, de culoare neagra, cu fundite la spate - Rochie eleganta de seara, de culoare neagra. Are decolteulo rotund cu banda animal-print si bretele late. In spate are o crapatura si un mic decupaj oval, decorat cu trei fundite animal-print.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!