Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem

119 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual. ...mai mult

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra

Sutien modern, tip push-up, de culoare crem

Sutien delicat, de culoare roz-deschis, cu dantela

Sutien delicat, de culoare corai, cu dantela

Sutien delicat, de culoare corai, cu dantela

Sutien delicat, de culoare alba, cu dantela

Fusta mini de culoare crem, cu volan delicat

Sutien push-up elegant, de culoare bej

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba

Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up

Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie

Sutien push-up elegant, de culoare rosie

Sutien push-up elegant, de culoare alba

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast

Sutien tip push-up, de culoare rosie, cu accente contrastante

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra - Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual.

Sutien modern, tip push-up, de culoare crem - Sutien modern, tip push-up, de culoare crem. Are bretele reglabile si detasabile, iar partea de sus a cupelor este decorata cu broderie delicata.

Sutien delicat, de culoare roz-deschis, cu dantela - Sutien delicat, tip push-up, de culoare roz-deschis. Este confectionat din dantela si tul, iar bretelele sunt reglabile, detasabile. Model original, ideal pentru doamnele care adora eleganta si rafinamentul.

Sutien delicat, de culoare corai, cu dantela - Sutien delicat, tip push-up, de culoare corai. Este confectionat din dantela si tul, iar bretelele sunt reglabile, detasabile. Model original, ideal pentru doamnele care adora eleganta si rafinamentul.

Sutien delicat, de culoare corai, cu dantela - Sutien delicat, tip push-up, de culoare corai. Este confectionat din dantela, iar la baza bretelelor este decorat cu accesorii din strasuri stralucitoare. Model original, ideal pentru doamnele care adora eleganta si rafinamentul.

Sutien delicat, de culoare alba, cu dantela - Sutien delicat, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile si cupele decorate cu dantela delicata. Model deosebit, care atrage prin eleganta si finete.

Fusta mini de culoare crem, cu volan delicat - Fusta mini de culoare crem. Este cambrata pe corp, la baza are un volan delicat si se incheie la spate cu fermoar ascuns. Model feminin, se poate purta atat la tinute casual de zi cu zi, cat si seara, la o iesire cu prietenii.

Sutien push-up elegant, de culoare bej - Sutien push-up elegant, de culoare bej. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej - Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej, cu detalii in contrast si bretele reglabile.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba - Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba, cu partea din spate din tul dublu stratificat. Bretelele au lungime reglabila si sunt detasabile.

Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up - Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up. Are bretele detasabile, balene si pernite detasabile.

Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie - Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie. Are bretele ajustabile si funda decorativa.

Sutien push-up elegant, de culoare rosie - Sutien push-up elegant, de culoare rosie. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien push-up elegant, de culoare alba - Sutien push-up elegant, de culoare alba. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, iar cupele decorate cu broderie de bun gust. Model deosebit, care atrage prin eleganta si finete.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si garnitura din dantela fina. Model delicat, care pune silueta in valoare.

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu - Superb sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu. Are cupe cu burete, balene de sustinere iar bretelele sunt decorate cu cate o fundita de saten.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast - Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien tip push-up, de culoare rosie, cu accente contrastante - Sutien tip push-up, de culoare rosie, cu accente contrastante. Se incheie la spate si are bretele decorative, detasabile.

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!