Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up

219 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up. Are bretele detasabile, balene si pernite detasabile. ...mai mult

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba

Sutien push-up elegant, de culoare alba

Sutien deosebit, tip push-up, bej cu negru

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie

Sutien deosebit, tip push-up, din dantela neagra

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata

Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant

Body deosebit, de culoare alba, cu insertie din dantela contrastanta

Sutien push-up elegant, de culoare bej

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej

Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie

Sutien push-up elegant, de culoare rosie

Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra

Sutien modern, tip push-up, de culoare crem

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast

Sutien tip push-up, de culoare rosie, cu accente contrastante

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba - Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba, cu partea din spate din tul dublu stratificat. Bretelele au lungime reglabila si sunt detasabile.

Sutien push-up elegant, de culoare alba - Sutien push-up elegant, de culoare alba. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien deosebit, tip push-up, bej cu negru - Sutien deosebit, tip push-up, bej cu negru. Vine insotit de doua perechi de bretele: una accesorizata cu ciucurasi din blanita, cealalta simpla.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, iar cupele decorate cu broderie de bun gust. Model deosebit, care atrage prin eleganta si finete.

Sutien deosebit, tip push-up, din dantela neagra - Sutien deosebit, tip push-up, din dantela neagra. Partea din spate este din tul dublu stratificat, iar bretelele sunt detasabile.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant - Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant. Are cupe in forma de inimioare si bretele cu lungime reglabila.

Body deosebit, de culoare alba, cu insertie din dantela contrastanta - Body deosebit, de culoare alba, cu insertie din dantela contrastanta si maneci trei-sferturi.

Sutien push-up elegant, de culoare bej - Sutien push-up elegant, de culoare bej. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej - Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej, cu detalii in contrast si bretele reglabile.

Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie - Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie. Are bretele ajustabile si funda decorativa.

Sutien push-up elegant, de culoare rosie - Sutien push-up elegant, de culoare rosie. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem - Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual.

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra - Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual.

Sutien modern, tip push-up, de culoare crem - Sutien modern, tip push-up, de culoare crem. Are bretele reglabile si detasabile, iar partea de sus a cupelor este decorata cu broderie delicata.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast - Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien tip push-up, de culoare rosie, cu accente contrastante - Sutien tip push-up, de culoare rosie, cu accente contrastante. Se incheie la spate si are bretele decorative, detasabile.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si garnitura din dantela fina. Model delicat, care pune silueta in valoare.

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu - Superb sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu. Are cupe cu burete, balene de sustinere iar bretelele sunt decorate cu cate o fundita de saten.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!