Sutien deosebit, tip push-up, bej cu negru

279 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien deosebit, tip push-up, bej cu negru. Vine insotit de doua perechi de bretele: una accesorizat a cu ciucurasi din blanita, cealalta simpla. ...mai mult

Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up

Sutien deosebit, tip push-up, din dantela neagra

Sutien elegant push-up negru, cu model floral

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu

Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant

Sutien elegant, bej, tip push-up, cu dantela

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej

Sutien push-up elegant, de culoare bej

Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra

Sutien modern, tip push-up, de culoare crem

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba

Sutien elegant, tip push-up, din dantela neagra

Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie

Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up - Sutien deosebit, de culoare alba, tip push-up. Are bretele detasabile, balene si pernite detasabile.

Sutien deosebit, tip push-up, din dantela neagra - Sutien deosebit, tip push-up, din dantela neagra. Partea din spate este din tul dublu stratificat, iar bretelele sunt detasabile.

Sutien elegant push-up negru, cu model floral - Sutien elegant push-up negru, realizat din microfibra cu un superb model floral. Are cupe cu burete, balene de sustinere si bretele detasabile.

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu - Superb sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu. Are cupe cu burete, balene de sustinere iar bretelele sunt decorate cu cate o fundita de saten.

Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant - Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant. Are cupe in forma de inimioare si bretele cu lungime reglabila.

Sutien elegant, bej, tip push-up, cu dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej. Are cupele imbracate in dantela delicata si bretele detasabile.

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej - Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej, cu detalii in contrast si bretele reglabile.

Sutien push-up elegant, de culoare bej - Sutien push-up elegant, de culoare bej. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem - Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual.

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra - Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual.

Sutien modern, tip push-up, de culoare crem - Sutien modern, tip push-up, de culoare crem. Are bretele reglabile si detasabile, iar partea de sus a cupelor este decorata cu broderie delicata.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba - Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba, cu partea din spate din tul dublu stratificat. Bretelele au lungime reglabila si sunt detasabile.

Sutien elegant, tip push-up, din dantela neagra - Sutien elegant, tip push-up, din dantela neagra. Se incheie la spate si are bretele cu lungime reglabila.

Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie - Sutien tip push-up, de culoare bej, cu invelis din tul cu broderie. Are bretele ajustabile si funda decorativa.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!