Sutien elegant, clasic, de culoare bej

79 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien elegant, clasic, de culoare bej. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate d in microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase. ...mai mult

Sutien elegant, clasic, de culoare alba

Sutien elegant, clasic, de culoare neagra

Sutien clasic, elegant, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertii din tul

Sutien elegant, de culoare bej, din microfibre

Sutien elegant, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare bej, cu tul brodat

Sutien elegant, clasic, de culoare alba - Sutien elegant, clasic, de culoare alba. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, clasic, de culoare neagra - Sutien elegant, clasic, de culoare neagra. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien clasic, elegant, de culoare alba - Sutien clasic, elegant, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere si broderie de bun gust in partea de sus a cupelor.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela delicata. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele detasabile.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej, cu balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertii din tul - Sutien elegant, de culoare bej, cu insertii din tul, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare bej, din microfibre - Sutien elegant, de culoare bej, din microfibre. Are garnitura din dantela cu motive florale, balene si bretele cu lungime reglabila.

Sutien elegant, de culoare alba - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare bej, cu tul brodat - Sutien elegant, de culoare bej. Are balene de sustinere, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate si tul brodat, cu model floral. Model confortabil, care avantajeaza doamnele cu forme generoase.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!