Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

69 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie si cupe intarite. ...mai mult

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie fina

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie rafinata

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din broderie

Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba

Sutien clasic, elegant, de culoare alba

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba

Sutien elegant, clasic, de culoare alba

Sutien push-up elegant, de culoare alba

Sutien elegant din microfibra, de culoare alba

Sutien elegant si practic, de culoare alba

Sutien elegant, din dantela florala de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertii din tul brodat

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie. Cupele sunt captusite cu bumbac, au balene pentru o sustinere optima si forma speciala care modeleaza sanul.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie fina - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie fina. Are cupe captusite cu bumbac, bretele ajusatabile si fundita decorativa.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie rafinata - Sutien elegant, de culoare alba. Are bretele reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate, cu insertie din tul brodat in partea superioara. Model rafinat, special creat pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din broderie - Sutien elegant, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar in partea de sus a cupelor are insertie din broderie.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie - Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie si cupe intarite.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, iar cupele decorate cu broderie de bun gust. Model deosebit, care atrage prin eleganta si finete.

Sutien elegant de culoare alba - Sutien elegant de culoare alba, cu cupele buretate, balene de sustinere, si decorat cu o broderie foarte frumoasa.

Sutien elegant, de culoare alba - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien clasic, elegant, de culoare alba - Sutien clasic, elegant, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere si broderie de bun gust in partea de sus a cupelor.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba - Sutien elegant, tip push-up, de culoare alba, cu partea din spate din tul dublu stratificat. Bretelele au lungime reglabila si sunt detasabile.

Sutien elegant, clasic, de culoare alba - Sutien elegant, clasic, de culoare alba. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien push-up elegant, de culoare alba - Sutien push-up elegant, de culoare alba. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien elegant din microfibra, de culoare alba - Sutien alb din microfibra, decorat cu tul brodat, cu bretele detasabile.

Sutien elegant si practic, de culoare alba - Sutien alb din microfibra, foarte elegant si practic. Are cupe cu buret si balene de sustinere, si evidentiaza foarte frumos linia bustului.

Sutien elegant, din dantela florala de culoare alba - Sutien elegant, din dantela florala de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este usor transparenta.

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertii din tul brodat - Sutien elegant, de culoare alba, cu insertii din tul brodat, balene de sustinere si bretele reglabile.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!