Sutien elegant, de culoare bej

129 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien elegant, de culoare bej. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase. ...mai mult

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej, din microfibre

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertii din tul

Sutien elegant, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare bej, cu tul brodat

Sutien elegant de culoare neagra

Sutien elegant de culoare alba

Sutien elegant, de culoare crem

Sutien push-up elegant, de culoare bej

Sutien elegant de culoare neagra

Sutien elegant, clasic, de culoare bej

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertie din tul brodat

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela delicata. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele detasabile.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare bej - Sutien elegant, de culoare bej, cu balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare bej, din microfibre - Sutien elegant, de culoare bej, din microfibre. Are garnitura din dantela cu motive florale, balene si bretele cu lungime reglabila.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela delicata. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra, cu balene de sustinere si bretele detasabile.

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertii din tul - Sutien elegant, de culoare bej, cu insertii din tul, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare alba - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare bej, cu tul brodat - Sutien elegant, de culoare bej. Are balene de sustinere, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate si tul brodat, cu model floral. Model confortabil, care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant de culoare neagra - Sutien elegant de culoare neagra, cu cupele buretate, balene de sustinere, si decorat cu o broderie foarte frumoasa.

Sutien elegant de culoare alba - Sutien elegant de culoare alba, cu cupele buretate, balene de sustinere, si decorat cu o broderie foarte frumoasa.

Sutien elegant, de culoare crem - Sutien elegant, de culoare crem. Are bretele reglabile, detasabile, iar partea de sus a cupelor este decorata cu broderie de bun gust.

Sutien push-up elegant, de culoare bej - Sutien push-up elegant, de culoare bej. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien elegant de culoare neagra - Sutien elegant de culoare neagra, cu broderie florala roz Are cupele fara burete, realizate din doua straturi de tul suprapuse, cu balene de sustinere.

Sutien elegant, clasic, de culoare bej - Sutien elegant, clasic, de culoare bej. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertie din tul brodat - Sutien elegant, de culoare bej. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin - Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin. Are balene de sustinere, bretele reglabile si o fundita delicata intre cupe. Model deosebit, modern, care pune in valoare silueta.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!