Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul

159 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul, balene de sustinere si bretele reglabile. ...mai mult

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertie din tul brodat

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din broderie

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din tul brodat

Sutien elegant, de culoare bej-inchis, cu insertie din dantela

Top elegant, de culoare neagra, cu insertie din dantela fina

Top elegant, de culoare neagra, cu insertie din dantela fina

Sacou elegant, de culoare neagra, cu insertie din saten lucios

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant de culoare neagra

Sutien elegant de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra

Sutien elegant, de culoare neagra, cu tul brodat

Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie

Sutien elegant, clasic, de culoare neagra

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertii din tul brodat

Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul - Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertie din tul, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertie din tul brodat - Sutien elegant, de culoare bej. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din broderie - Sutien elegant, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar in partea de sus a cupelor are insertie din broderie.

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din tul brodat - Sutien elegant, de culoare alba. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej-inchis, cu insertie din dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej-inchis. Partea de jos a cupelor este imbracata in dantela delicata. Bretelele sunt reglabile si detasabile. Model feminin, care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba.

Top elegant, de culoare neagra, cu insertie din dantela fina - Top elegant, de culoare neagra, cu insertie din dantela fina, decolteu in V si bretele late

Top elegant, de culoare neagra, cu insertie din dantela fina - Top elegant, de culoare neagra, cu insertie din dantela fina si tul usor transparent.

Sacou elegant, de culoare neagra, cu insertie din saten lucios - Sacou elegant, de culoare neagra, cu insertie din saten lucios. Este fara revere, se incheie cu doi nasturi si are buzunare laterale, ascunse. Se poate purta la birou, cu o camasa si cu o pereche de pantaloni.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra, cu balene de sustinere si bretele detasabile.

Sutien elegant de culoare neagra - Sutien elegant de culoare neagra, cu cupele buretate, balene de sustinere, si decorat cu o broderie foarte frumoasa.

Sutien elegant de culoare neagra - Sutien elegant de culoare neagra, cu broderie florala roz Are cupele fara burete, realizate din doua straturi de tul suprapuse, cu balene de sustinere.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile si balene de sustinere. Model practic, care pune silueta in valoare si nu trebuie sa lipseasca din garderoba.

Sutien elegant, de culoare neagra - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela delicata. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu tul brodat - Sutien elegant, de culoare neagra. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar in partea de sus a cupelor este decorat cu tul brodat. Model confortabil, care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie - Sutien elegant, de culoare neagra, cu broderie si cupe intarite.

Sutien elegant, clasic, de culoare neagra - Sutien elegant, clasic, de culoare neagra. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si garnitura din dantela fina. Model delicat, care pune silueta in valoare.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertii din tul brodat - Sutien elegant, de culoare neagra, cu insertii din tul brodat, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela - Sutien elegant, de culoare neagra, cu aplicatii din dantela. Partea din spate este confectionata din lycra, iar bretelele au lungime reglabila si pot fi inlaturate.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!