Sutien elegant, din dantela florala de culoare alba

139 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien elegant, din dantela florala de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este usor transparenta. ...mai mult

Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba, cu aplicatii din dantela

Chiloti senzuali, de culoare alba, cu insertie din dantela florala

Chiloti de culoare alba, cu talie inalta, decorati cu dantela florala

Sutien elegant de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare bej, cu aplicatii din dantela

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien elegant si practic, de culoare alba

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie

Sutien push-up elegant, de culoare alba

Sutien elegant din microfibra, de culoare alba

Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba - Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar intre cupe are aplicata o fundita.

Sutien elegant, de culoare alba, cu aplicatii din dantela - Sutien elegant, de culoare alba, cu aplicatii din dantela. Partea din spate este confectionata din lycra, iar bretelele au lungime reglabila si pot fi inlaturate.

Chiloti senzuali, de culoare alba, cu insertie din dantela florala - Chiloti senzuali, de culoare alba, cu insertie dantela florala. Sunt confectionati din bumbac de calitate si se adapteaza formelor feminine.

Chiloti de culoare alba, cu talie inalta, decorati cu dantela florala - Chiloti de culoare alba, cu talie inalta, decorati cu dantela florala. Sunt potriviti pentru a ascunde imperfectiunile din zona soldurilor si a abdomenului.

Sutien elegant de culoare alba - Sutien elegant de culoare alba, cu cupele buretate, balene de sustinere, si decorat cu o broderie foarte frumoasa.

Sutien elegant, de culoare alba - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare bej, cu aplicatii din dantela - Sutien elegant, de culoare bej, cu aplicatii din dantela. Partea din spate este confectionata din lycra, iar bretelele au lungime reglabila si pot fi inlaturate.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie. Cupele sunt captusite cu bumbac, au balene pentru o sustinere optima si forma speciala care modeleaza sanul.

Sutien elegant si practic, de culoare alba - Sutien alb din microfibra, foarte elegant si practic. Are cupe cu buret si balene de sustinere, si evidentiaza foarte frumos linia bustului.

Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie - Sutien elegant, de culoare alba, cu broderie si cupe intarite.

Sutien push-up elegant, de culoare alba - Sutien push-up elegant, de culoare alba. Are cupe cu burete cu margini dantelate, bretele detasabile si benzile laterale din dantela.

Sutien elegant din microfibra, de culoare alba - Sutien alb din microfibra, decorat cu tul brodat, cu bretele detasabile.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!