Sutien modern, tip balconette, de culoare alba

129 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien modern, tip balconette, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, cupele sunt decor ate cu dantela delicata, iar spatele este confectionat din microfibre de calitate. Model elegant, care pune silueta in valoare. ...mai mult

Sutien modern, tip balconette, de culoare crem

Sutien sexi, tip balconette, de culoare alba

Sutien senzual, tip balconette, de culoare alba

Sutien tip balconette, de culoare alba, captusit cu bumbac

Sutien modern, de culoare alba, cu tul brodat

Sutien modern, de culoare alba, cu dantela

Sutien modern, de culoare alba, cu insertii din tul

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata

Sutien elegant, de culoare alba

Sutien modern, tip balconette, de culoare crem - Sutien modern, tip balconette, de culoare crem. Are bretele reglabile, detasabile, cupele sunt decorate cu dantela delicata, iar spatele este confectionat din microfibre de calitate. Model elegant, care pune silueta in valoare.

Sutien sexi, tip balconette, de culoare alba - Sutien sexi, tip balconette, de culoare alba. Are bretele reglabile si este decorat cu dantela fina. Model romantic si elegant, care pune in valoare silueta.

Sutien senzual, tip balconette, de culoare alba - Sutien senzual, tip balconette, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si un mic crisstal intre cupe. Model deosebit, care atrage prin eleganta si simplitate.

Sutien tip balconette, de culoare alba, captusit cu bumbac - Sutien tip balconette, de culoare alba, captusit cu bumbac. Are bretele detasabile, balene pentru sustinere si sistem de inchidere la spate.

Sutien modern, de culoare alba, cu tul brodat - Sutien modern, de culoare alba. Are balene de sustinere, bretele detasabile, iar cupele sunt decorat cu tul brodat. Model elegant, care pune silueta in valoare.

Sutien modern, de culoare alba, cu dantela - Sutien modern, de culoare alba. Are bretele late, rezistente, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara si dantela. Model elegant, care avantejeaza orice tip de silueta.

Sutien modern, de culoare alba, cu insertii din tul - Sutien modern, de culoare alba, cu insertii din tul, balene de sustinere si bretele reglabile.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, iar cupele decorate cu broderie de bun gust. Model deosebit, care atrage prin eleganta si finete.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien elegant, de culoare alba - Sutien elegant, de culoare alba, cu balene de sustinere si bretele reglabile.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!