Sutien senzual, de culoare bej, imbracat in tul contrastant

259 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien senzual, de culoare bej, imbracat in tul contrastant. Se inchide la spate si are bretele cu l ungime reglabila. ...mai mult

Sutien senzual, tip balconette, de culoare alba

Sutien senzual, de culoare neagra, din dantela

Sutien senzual, din dantela, de culoare rosie

Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant

Sutien senzual, bej cu negru, cu invelis din tul si dantela

Body senzual, cu perforatii, de culoare neagra

Furou senzual de culoare alba, din saten si tul

Body senzual, din dantela de culoare neagra

Babydoll senzual de culoare rosie, cu dantela

Babydoll senzual de culoare neagra, cu dantela

Furou senzual de culoare rosie, din saten si tul

Sutien senzual, tip balconette, de culoare alba - Sutien senzual, tip balconette, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si un mic crisstal intre cupe. Model deosebit, care atrage prin eleganta si simplitate.

Sutien senzual, de culoare neagra, din dantela - Sutien senzual, de culoare neagra, din dantela. Are bretele late si sistem de inchidere la spate.

Sutien senzual, din dantela, de culoare rosie - Sutien senzual, din dantela, de culoare rosie, cu bretele late si sistem de inchidere la spate.

Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant - Sutien deosebit, de culoare bej, cu invelis din tul contrastant. Are cupe in forma de inimioare si bretele cu lungime reglabila.

Sutien senzual, bej cu negru, cu invelis din tul si dantela - Sutien senzual, bej cu negru, cu invelis din tul si dantela. Are pernite cu efect de push-up, bretele detasabile si balene pentru sustinere optima.

Body senzual, cu perforatii, de culoare neagra - Body senzual, de culoare neagra, cu model perforat si chilot tanga. Perfect pentru o seara romantica, il poti combina cu dresuri negre, tip plasa. Este fabricat din material elastic. Lungime: 54cm

Furou senzual de culoare alba, din saten si tul - Furou senzual de culoare alba, din saten si tul.

Body senzual, din dantela de culoare neagra - Body senzual, de culoare neagra, din dantela cu broderie florala. Are model sumar, decoltat, ce pune in evidenta silueta si transforma o seara obisnuita intr-una romantica.

Babydoll senzual de culoare rosie, cu dantela - Babydoll din tulle si dantela de culoare rosie, scurt, cu bretele subtiri. Vine insotit de o pereche de chiloti in ton.

Babydoll senzual de culoare neagra, cu dantela - Babydoll din tulle si dantela de culoare neagra, scurt, cu bretele subtiri. Vine insotit de o pereche de chiloti in ton.

Furou senzual de culoare rosie, din saten si tul - Furou senzual de culoare rosie, din saten si tul.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!