Sutien sexi, de culoare roz, cu buline si garnitura din dantela

79 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien sexi, de culoare roz, cu buline. Are garnitura din dantela, bretele subtiri care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita delicata. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete. ...mai mult

Portjartier sexi, de culoare roz, cu buline si dantela

Furou sexi, din satin de culoare rosie, cu garnitura din dantela neagra

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare grena

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare rosie

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra

Set format din sutien, chilot si portjartier, din dantela, de culoare roz, cu buline si...

Babydoll sexi, negru cu buline albe si insertii din dantela

Babydoll sexi, de culoare neagra, cu buline albe

Sutien sexi, de culoare bej, cu broderie neagra

Sutien sexi, tip balconette, de culoare alba

Chiloti sexi, din dantela de culoare roz

Babydoll sexi, din tul si dantela, de culoare neagra

Chiloti sexi, de culoare rosie, cu dantela

Chiloti sexi, din dantela de culoare neagra

Chiloti sexi, din dantela de culoare roz-deschis

Chiloti sexi, de culoare alba, cu dantela

Chiloti sexi, de culoare neagra, cu dantela

Portjartier sexi, de culoare alba, cu dantela

Portjartier sexi, de culoare roz, cu buline si dantela - Portjartier sexi, de culoare roz, cu buline. Este confectionat din material semitransparent, iar in partea din fata are dantela delicata, neagra.

Furou sexi, din satin de culoare rosie, cu garnitura din dantela neagra - Furou sexi, din satin de culoare rosie, cu garnitura din dantela neagra. Are bretele subtiri, reglabile si decolteu larg. Vine insotit de o pereche de bikini tanga.

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare grena - Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare grena. Are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita fina. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete.

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare rosie - Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare rosie. Are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita fina. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete.

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra - Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra. Are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita fina. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete.

Set format din sutien, chilot si portjartier, din dantela, de culoare roz, cu buline si dantela - Set format din sutien, chilot si portjartier, din dantela, de culoare roz, cu buline si dantela neagra. Sutienul are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar chilotul este tanga. Portjartierul adauga un aer senzual intregului ansamblu.

Babydoll sexi, negru cu buline albe si insertii din dantela - Babydoll sexi, negru cu buline albe. Are bretele subtiri si decolteu in V. Atat in zona bustului, cat si la baza, are insertie din dantela.

Babydoll sexi, de culoare neagra, cu buline albe - Babydoll sexi, de culoare neagra, cu buline albe. Are bretele subtiri si decolteu larg. In partea din fata are dungi verticale, din dantela, care creaza un efect de subtiere a siluetei.

Sutien sexi, de culoare bej, cu broderie neagra - Sutien sexi, de culoare bej, cu broderie neagra. Are balene de sustinere, bretele reglabile, detasabile, iar intre cupe este decorat cu o fundita delicata.

Sutien sexi, tip balconette, de culoare alba - Sutien sexi, tip balconette, de culoare alba. Are bretele reglabile si este decorat cu dantela fina. Model romantic si elegant, care pune in valoare silueta.

Chiloti sexi, din dantela de culoare roz - Chiloti sexi, din dantela de culoare roz. Au talie joasa, iar in partea din fata sunt decorati cu o fundita delicata.

Babydoll sexi, din tul si dantela, de culoare neagra - Babydoll sexi, din tul si dantela, de culoare neagra. Are bretele subtiri, decolteu adanc si un decupaj senzual in partea din fata. Vine insotit de o pereche de bikini tanga.

Chiloti sexi, de culoare rosie, cu dantela - Chiloti sexi, de culoare rosie, cu dantela. Au talie joasa si sunt usor transparenti. Model senzual, care pune silueta in valoare.

Chiloti sexi, din dantela de culoare neagra - Chiloti sexi, din dantela de culoare neagra. Au talie joasa, iar in partea din fata sunt decorati cu o fundita delicata.

Chiloti sexi, din dantela de culoare roz-deschis - Chiloti sexi, din dantela de culoare roz-deschis. Au talie joasa, iar in partea din fata sunt decorati cu o fundita delicata.

Chiloti sexi, de culoare alba, cu dantela - Chiloti sexi, de culoare alba, cu dantela. Au talie joasa si sunt usor transparenti. Model senzual, care pune silueta in valoare.

Chiloti sexi, de culoare neagra, cu dantela - Chiloti sexi, de culoare neagra, cu dantela. Au talie joasa si sunt usor transparenti. Model senzual, care pune silueta in valoare.

Portjartier sexi, de culoare alba, cu dantela - Portjartier sexi, de culoare alba. Este confectionat din material semitransparent, iar in partea din fata are dantela delicata


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!