Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra

79 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare neagra. Are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita fina. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete. ...mai mult

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare rosie

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare grena

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata

Chiloti sexi, de culoare alba, cu dantela delicata

Sutien sexi, de culoare roz, cu buline si garnitura din dantela

Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba

Chiloti sexi, tip tanga, cu dantela delicata

Sutien modern, tip push-up, de culoare cafenie, cu dantela delicata

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata

Sutien sexi, de culoare bej, cu broderie neagra

Portjartier sexi, din dantela, de culoare neagra

Portjartier sexi, din dantela, de culoare neagra

Tanga sexi, de culoare neagra, din dantela

Chiloti sexi, din dantela de culoare neagra

Chiloti sexi, de culoare neagra, cu dantela

Babydoll sexi, din tul si dantela de culoare neagra

Babydoll sexi, din tul si dantela, de culoare neagra

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare rosie - Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare rosie. Are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita fina. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete.

Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare grena - Sutien sexi, din dantela delicata, de culoare grena. Are bretele subtiri, care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita fina. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete.

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Chiloti sexi, de culoare alba, cu dantela delicata - Chiloti de culoare alba, eleganti, cu dantela delicata.

Sutien sexi, de culoare roz, cu buline si garnitura din dantela - Sutien sexi, de culoare roz, cu buline. Are garnitura din dantela, bretele subtiri care se leaga la spate si dupa gat, iar intre cupe este decorat cu o fundita delicata. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele indraznete.

Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba - Sutien elegant, din dantela delicata, de culoare alba. Are bretele reglabile, balene de sustinere, iar intre cupe are aplicata o fundita.

Chiloti sexi, tip tanga, cu dantela delicata - Chiloti sexi, tip tanga, de culoare neagra. In partea de sus au dantela delicata si un decupaj care le adauga un aer senzual.

Sutien modern, tip push-up, de culoare cafenie, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare cafenie, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien sexi, de culoare bej, cu broderie neagra - Sutien sexi, de culoare bej, cu broderie neagra. Are balene de sustinere, bretele reglabile, detasabile, iar intre cupe este decorat cu o fundita delicata.

Portjartier sexi, din dantela, de culoare neagra - Portjartier sexi, din dantela, de culoare neagra.

Portjartier sexi, din dantela, de culoare neagra - Portjartier sexi, din dantela, de culoare neagra.

Tanga sexi, de culoare neagra, din dantela - Tanga de culoare neagra, senzuali, din dantela delicata pe fond bej.

Chiloti sexi, din dantela de culoare neagra - Chiloti sexi, din dantela de culoare neagra. Au talie joasa, iar in partea din fata sunt decorati cu o fundita delicata.

Chiloti sexi, de culoare neagra, cu dantela - Chiloti sexi, de culoare neagra, cu dantela. Au talie joasa si sunt usor transparenti. Model senzual, care pune silueta in valoare.

Babydoll sexi, din tul si dantela de culoare neagra - Babydoll sexi, din tul si dantela de culoare neagra. Are bretele subtiri si decolteu larg. Model interesant, care pune in valoare silueta.

Babydoll sexi, din tul si dantela, de culoare neagra - Babydoll sexi, din tul si dantela, de culoare neagra. Are bretele subtiri, decolteu adanc si un decupaj senzual in partea din fata. Vine insotit de o pereche de bikini tanga.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!