Sutien tip push-up, de culoare roz, cu imprimeu care imita dantela

239 Lei de la Maxine

Detalii
Sutien tip push-up, de culoare roz, cu imprimeu care imita dantela. Se incheie la spate si are brete le detasabile. ...mai mult

Geanta eleganta, de culoare albastra, cu imprimeu care imita pielea de reptila

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata

Sutien modern, tip push-up, de culoare cafenie, cu dantela delicata

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, decorat cu dantela rosie

Esarfa moderna, gri cu negru, cu imprimeu care imita pielea de sarpe

Pantofi sport, confortabili, cu imprimeu care imita pielea de sarpe

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu in dungi si aplicatii din dantela

Pantaloni sic, de culoare neagra, cu aspect care imita pielea

Pantaloni sic, de culoare albastra, cu aspect care imita pielea

Pantaloni sic, de culoare maro, cu aspect care imita pielea

Geanta eleganta, de culoare albastra, cu imprimeu care imita pielea de reptila - Geanta eleganta, de culoare albastra, cu doua manere si curea pentru umar, cu lungime reglabila. Are aspect care imita pielea de reptila, fermoar, captuseala de calitate si buzunare interioare. Este incapatoare si poate fi purtata la tinute office.

Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej - Sutien tip push-up, din dantela, de culoare bej, cu detalii in contrast si bretele reglabile.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, balene de sustinere si garnitura din dantela fina. Model delicat, care pune silueta in valoare.

Sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu - Superb sutien cu push-up din dantela, de culoare negru cu rosu. Are cupe cu burete, balene de sustinere iar bretelele sunt decorate cu cate o fundita de saten.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast - Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej, cu dantela in contrast. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare neagra, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien modern, tip push-up, de culoare cafenie, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare cafenie, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata - Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu dantela delicata. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, decorat cu dantela rosie - Sutien elegant, tip push-up, de culoare neagra, decorat cu dantela rosie. Are cupe intarite, balene de sustinere si bretele reglabile. Model care pune silueta in valoare si este special creat pentru doamnele care adora senzualitatea si rafinamentul.

Esarfa moderna, gri cu negru, cu imprimeu care imita pielea de sarpe - Esarfa moderna, gri cu negru, cu imprimeu care imita pielea de sarpe. Este placuta la atingere si adauga un aer sic oricarei tinute. Inaltime: 100 cm. latime: 100 cm.

Pantofi sport, confortabili, cu imprimeu care imita pielea de sarpe - Pantofi sport, confortabili, cu imprimeu care imita pielea de sarpe.

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu in dungi si aplicatii din dantela - Sutien de culoare bej, cu imprimeu in dungi, aplicatii din dantela si bretele cu lungime reglabila, rezistente la intindere.

Pantaloni sic, de culoare neagra, cu aspect care imita pielea - Pantaloni sic, de culoare neagra, cu aspect care imita pielea. Au croiala skinny, buzunare, fermoar si nasture. Se pot purta cu un top sau cu o camasa, la o iesire in oras sau in club.

Pantaloni sic, de culoare albastra, cu aspect care imita pielea - Pantaloni sic, de culoare albastra, cu aspect care imita pielea. Au croiala skinny, buzunare, fermoar si nasture. Se pot purta cu un top sau cu o camasa, la o iesire in oras sau in club.

Pantaloni sic, de culoare maro, cu aspect care imita pielea - Pantaloni sic, de culoare maro, cu aspect care imita pielea. Au croiala skinny, buzunare, fermoar si nasture. Se pot purta cu un top sau cu o camasa, la o iesire in oras sau in club.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!