Pijamale damaPijama din saten fin, de culoare rosie

209 Lei

Pijama din saten fin, cu o camasa cu maneca scuta din dantela fina, si pantaloni lungi cu centura elastica in talie, de culoare bleu. de culoare rosie.

Pijama din saten fin, de culoare bej

209 Lei

Pijama din saten fin, cu o camasa cu maneca scuta din dantela fina, si pantaloni lungi cu centura elastica in talie, de culoare bej.

Pijama din saten fin, de culoare bordo

209 Lei

Pijama din saten fin, cu o camasa cu maneca scuta din dantela fina, si pantaloni lungi cu centura elastica in talie, de culoare bleu.de culoare bordo.

Pijama din saten fin, de culoare roz deschis

209 Lei

Pijama din saten fin, cu o camasa cu maneca scuta din dantela fina, si pantaloni lungi cu centura elastica in talie, de culoare roz deschis.

Pijama din saten fin, de culoare bleu

209 Lei

Pijama din saten fin, cu o camasa cu maneca scuta din dantela fina, si pantaloni lungi cu centura elastica in talie, de culoare bleu.

Pijama din saten delicat, de culoare fuchsia

209 Lei

Pijama din saten delicat, de culoare fuchsia, compusa dintr-o camasa cu maneca scurta elastica si pantaloni lungi cu centura elastica in talie.

Pijama din saten delicat, de culoare neagra

209 Lei

Pijama din saten delicat, de culoare neagra, compusa dintr-o camasa cu maneca scurta elastica si pantaloni lungi cu centura elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare rosie

189 Lei

Pijama din saten, de culoare rosie, cu maiou prevazut la decolteu cu dantela neagra, si pantaloni scurti cu banda elastica in talie, de culoare rosie.

Pijama din saten, de culoare neagra

189 Lei

Pijama din saten, de culoare neagra, cu maiou prevazut la decolteu cu dantela neagra, si pantaloni scurti cu banda elastica in talie, de culoare neagra.

Pijama din saten, de culoare alba

189 Lei

Pijama din saten, cu maiou prevazut la decolteu cu dantela neagra, si pantaloni scurti cu banda elastica in talie, de culoare alba.

Pijama din saten, de culoare rosie, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare rosie, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare bleu, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare bleu, cu dantela neagrala bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare crem, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare crem, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare bleumarin, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare bleumarin cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare roz deschis, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare roz deschis, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare violet, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare violet, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare maro deschis, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare maro deschis, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare neagra, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare neagra, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama din saten, de culoare fuchsia, cu dantela la bust

149 Lei

Pijama din saten, de culoare fuchsia, cu dantela neagra la bust si o fundita decorativa in fata. Are pantaloni scurti cu banda elastica in talie.

Pijama eleganta din saten, maro

149 Lei

Pijama eleganta din saten, maro, de culoare crem, cu maiou si pantaloni lungi prevazuti cu banda elastica in talie.

Pijama eleganta din saten, crem

149 Lei

Pijama eleganta din saten, de culoare crem, cu maiou si pantaloni lungi prevazuti cu banda elastica in talie.

Pijama delicata si eleganta, de culoare rosie

229 Lei

Pijama delicata si eleganta, cu pantaloni lungi, de culoare rosie. Bluza este decoltata adanc in V, cu bustul petrecut si marginea din dantela neagra.

Pijama delicata si eleganta, de culoare corai-negru

229 Lei

Pijama delicata si eleganta, cu pantaloni lungi, de culoare corai-negru. Bluza este decoltata adanc in V, cu bustul petrecut si marginea din dantela neagra.

Pijama delicata si eleganta, de culoare neagra

229 Lei

Pijama delicata si eleganta, cu pantaloni lungi, de culoare neagra. Bluza este decoltata adanc in V, cu bustul petrecut si marginea din dantela neagra.

Pijama senzuala, de culoare rosie, cu dantela

229 Lei

Pijama senzuala, de culoare rosie, cu dantela, cu pantaloni trei sferturi. Bluza are decolteul adanc in V, frumos decorat cu dantela brodata, iar maneca scurta este din tul.

Pijama senzuala, de culoare alba, cu dantela

229 Lei

Pijama senzuala, de culoare alba, cu dantela, cu pantaloni trei sferturi. Bluza are decolteul adanc in V, frumos decorat cu dantela brodata, iar maneca scurta este din tul.

Pijama senzuala, de culoare neagra, cu dantela

229 Lei

Pijama senzuala, de culoare neagra, cu pantaloni trei sferturi. Bluza are decolteul adanc in V, frumos decorat cu dantela brodata, iar maneca scurta este din tul.

Pijama din saten, cu pantaloni scurti, de culoare crem

109 Lei

Pijama moderna si confortabila, din saten, cu maiou si pantaloni scurti cu banda elastica.

Pijama din saten, cu pantaloni scurti, de culoare rosie

109 Lei

Pijama moderna si confortabila, din saten, cu maiou si pantaloni scurti cu banda elastica.

Pijama din saten, cu pantaloni scurti, de culoare galben

109 Lei

Pijama moderna si confortabila, din saten, cu maiou si pantaloni scurti cu banda elastica.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!