SutieneSutien elegant alb, brodat cu motive florale

99 Lei

Sutien elegant de culoare alba, brodat cu motive florale. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat.

Sutien bej din microfibra, elegant si practic

89 Lei

Sutien bej din microfibra, foarte elegant si practic. Are cupe cu buret si balene de sustinere, si evidentiaza foarte frumos linia bustului.

Sutien alb din microfibra, elegant si practic

89 Lei

Sutien alb din microfibra, foarte elegant si practic. Are cupe cu buret si balene de sustinere, si evidentiaza foarte frumos linia bustului.

Sutien elegant bej, din material satinat

129 Lei

Sutien elegant de culoare bej, din material satinat, brodat cu motive florale. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat.

Sutien elegant si practic, de culoare alba

99 Lei

Sutien alb din microfibra, foarte elegant si practic. Are cupe cu buret si balene de sustinere, si evidentiaza foarte frumos linia bustului.

Sutien elegant negru, cu motive florale

99 Lei

Sutien elegant de culoare neagra, brodat cu motive florale. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat.

Sutien elegant alb, cu motive florale

99 Lei

Sutien elegant de culoare alba, brodat cu motive florale. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat.

Sutien elegant din microfibra, de culoare alba

99 Lei

Sutien alb din microfibra, decorat cu tul brodat, cu bretele detasabile.

Sutien push-up rafinat de culoare violet, decorat cu tul brodat

147 Lei

Sutien push-up rafinat de culoare violet, decorat cu tul brodat.

Sutien elegant, negru cu accente argintii, din dantela si tul brodat

279 Lei

Sutien elegant, negru cu accente argintii. Partea de jos a cupei este din tul brodat, iar cea de sus din dantela delicata. Model interesant, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei.

Sutien elegant, bej, tip push-up, cu dantela

129 Lei

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej. Are cupele imbracate in dantela delicata si bretele detasabile.

Sutien elegant, de culoare bej-inchis, cu insertie din dantela

209 Lei

Sutien elegant, tip push-up, de culoare bej-inchis. Partea de jos a cupelor este imbracata in dantela delicata. Bretelele sunt reglabile si detasabile. Model feminin, care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba.

Sutien elegant, de culoare bej, cu insertie din tul brodat

149 Lei

Sutien elegant, de culoare bej. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej

129 Lei

Sutien elegant, de culoare bej. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare alba, cu insertie din tul brodat

127 Lei

Sutien elegant, de culoare alba. Partea de jos a cupelor este buretata, are balene de sustinere, iar partea de sus a cupelor este din tul brodat. Bretelele sunt reglabile. Model care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare bej

79 Lei

Sutien elegant, de culoare bej. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela delicata. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, clasic, de culoare alba

79 Lei

Sutien elegant, clasic, de culoare alba. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, clasic, de culoare bej

79 Lei

Sutien elegant, clasic, de culoare bej. Are bretele late, reglabile, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara, cu insertie din dantela usor transparenta. Model confortabil, ideal pentru doamnele cu forme generoase.

Sutien modern, de culoare alba, cu dantela

89 Lei

Sutien modern, de culoare alba. Are bretele late, rezistente, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate superioara si dantela. Model elegant, care avantejeaza orice tip de silueta.

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba, cu broderie

119 Lei

Sutien modern, tip push-up, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, iar cupele decorate cu broderie de bun gust. Model deosebit, care atrage prin eleganta si finete.

Sutien modern, tip balconette, de culoare crem

129 Lei

Sutien modern, tip balconette, de culoare crem. Are bretele reglabile, detasabile, cupele sunt decorate cu dantela delicata, iar spatele este confectionat din microfibre de calitate. Model elegant, care pune silueta in valoare.

Sutien modern, tip balconette, de culoare alba

129 Lei

Sutien modern, tip balconette, de culoare alba. Are bretele reglabile, detasabile, cupele sunt decorate cu dantela delicata, iar spatele este confectionat din microfibre de calitate. Model elegant, care pune silueta in valoare.

Sutien elegant, de culoare bej, cu tul brodat

149 Lei

Sutien elegant, de culoare bej. Are balene de sustinere, iar cupele sunt confectionate din microfibre de calitate si tul brodat, cu model floral. Model confortabil, care avantajeaza doamnele cu forme generoase.

Sutien elegant, de culoare alba, cu imprimeu floral fin

109 Lei

Sutien elegant, de culoare alba, cu imprimeu floral fin. Are balene de sustinere, bretele reglabile si o fundita delicata intre cupe. Model deosebit, modern, care pune in valoare silueta.

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin

109 Lei

Sutien elegant, de culoare bej, cu imprimeu floral fin. Are balene de sustinere, bretele reglabile si o fundita delicata intre cupe. Model deosebit, modern, care pune in valoare silueta.

Sutien modern, de culoare alba, cu tul brodat

119 Lei

Sutien modern, de culoare alba. Are balene de sustinere, bretele detasabile, iar cupele sunt decorat cu tul brodat. Model elegant, care pune silueta in valoare.

Sutien delicat, de culoare corai, cu dantela

169 Lei

Sutien delicat, tip push-up, de culoare corai. Este confectionat din dantela si tul, iar bretelele sunt reglabile, detasabile. Model original, ideal pentru doamnele care adora eleganta si rafinamentul.

Sutien delicat, de culoare roz-deschis, cu dantela

189 Lei

Sutien delicat, tip push-up, de culoare roz-deschis. Este confectionat din dantela si tul, iar bretelele sunt reglabile, detasabile. Model original, ideal pentru doamnele care adora eleganta si rafinamentul.

Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem

119 Lei

Sutien delicat, tip push-up, de culoare crem. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual.

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra

119 Lei

Sutien delicat, tip push-up, de culoare neagra. Are bretele reglabile, detasabile, iar la spatele este din dantela fina, care ii da un aer senzual.


Ai un magazin online? Inscrie-l aici si listeaza-ti produsele. 100% Gratuit!
Nu mai rata nicio ofert─â!